life,  projects

marigold journal

V máji 2018 som s radosťou a obrovským nadšením z nového projektu začala s „Denníkom jednej duše“. Bol o kresťanskom papiernictve, v ktorom sa spojila láska k papieru, grafike a Božiemu slovu, vznikali adventné a pôstne denníky, diáre, printy a zošity a občas som sa venovala aj grafike.

Odvtedy prešlo päť rokov a ja som medzitým prišla k vlastnej záhradke, začala som pestovať kvety a zeleninu a stále viac som sa zaujímala o prírodu, vtáky, rastliny a život v lese. Príroda, život prežívaný v ročných obdobiach a Božej Prozreteľnosti a záhradničenie napĺňali moje dni veľkou radosťou. A tak som dlhšie premýšľala, ako to všetko spojiť s mojím malým papiernictvom.

Neviem, či som prišla na niečo výnimočné, asi skôr nie, ale tu je „marigold journal“, môj malý kúsok sveta, v ktorom pestujem kvety a zeleninu, teším sa zo všetkých krás Božieho stvorenia a ďalej tvorím papierové produkty, ktoré sú inšpirované Božím slovom, prírodou a záhradou.

Život plný vďačnosti za maličkosti, nádhera každodenných obyčajných chvíľ a vecí, to mi prináša veľkú radosť, o ktorú sa chcem podeliť cez pár fotiek a slov na instagrame a tomto blogu. ♥

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *